משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

26/10/2014 | 16:08 | מאת: דבורה

רכשתי משקפי שמש (עדשות כהות) מולטיפוקל, הבעיה: אם אני במקום מוצל אני רואה את העצמים וכל דבר כמקובל. אבל אם אני מרכיבה את המשקפים במקום שקרני השמש באות במגע עם העדשות שדה הראיה מצטמצם לרמה שאני מפסיקה לראות עצמים, נתקלת באנשים וכד" והרחוב משתקף בעדשות לדעתי, הפגם במשקפים ובציפויים ולא בי. (במשקפים הישנים אין לי בעיה כזו) אשמח לקבל חוות דעתך

שלום דבורה, על-פניו תופעה מעט מוזרה. צריך לבדוק את המשקפיים כדי לתת לך [אולי] תשובה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע