עדשות מגע וצילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

14/10/2014 | 20:58 | מאת: צבי

היי, בזמנו האופטומטריסט שלי רשם לי מרשם לעדשות מגע יומיות. בגלל שיש לי צילינדר, הוא שינה לטענתו את המספרים של העדשות בצורה כזו שהצילינדר יסתדר מעצמו. האם יש בזה היגיון וזה היה צעד נכון? המספרים הרגילים שלי הם 5:50 ו4:25, צילינדרים 1, ו-0.5 בהתאמה. הוא שינה את ה5:50 ל-5:25 כדי לתת מענה לבעיה. מה דעתכם? אשמח לשמוע. תודה

שלום צבי, השאלה היא תיאורטית מידי, צריך לבדוק פיזית אותך ורק כך להחליט כיצד משנים את המרשם ל-ללא צילינדר. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע