בעיה לטווח הרחוק והקצר בעת הרכבת משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/10/2014 | 18:43 | מאת: חיים

שלום, אני בן 23. יש לי בעיה מזה כמה שנים. יש לי משקפיים. מינוס 2.25 בעין ומינוס 2.75 בעין השניה. ובנוסף לכך יש לי צילינדר באחת העיניים 0.5 ובשניה 0.25. כשאני לובש משקפיים בטווח קצר-בינוני. למשל בעת עבודה במחשב מתחילות לי סחרחורות. זה לא קורה כשאני מסתכל רק לטווח ארוך או לא מרכיב משקפיים. החלפתי כבר כמה פעמים משקפיים מאז שהבעיה התחילה. וגם הייתי אצל כמה רופאי עיניים וגם הייתי בבדיקת מיקוד אצל אורתופיטקאי ובבדיקת שדה ראיה. ובנתיים לא מצאו אצלי שום בעיה. יש לך אולי עצה מה אני יכול לעשות? אני צריך לעבוד מול מחשב. כי אני לא מסוגל לעבוד כמו שצריך כשיש לי סחרחורות. ומצד שני אני גם לא יכול לעבוד בלי משקפיים מול מחשב כי אני לא רואה את קצה המסך.

10/10/2014 | 18:44 | מאת: חיים

התכוונתי לכתוב בכתורת בעייה בראייה לטווח הקצר והבינוני

12/10/2014 | 17:16 | מאת: אלי גל

לעשות משקפיים עם מספר נמוך יותר במיוחד לעבודה מול מחשב. זה גם הרבה יותר נכון מבחינת הראייה.

14/10/2014 | 16:59 | מאת: חיים

ואיך בכלל אפשר להתאים משקפיים כאלה?

שלום חיים, קשה לי לענות לך מבלי שבדקתי אותך, אולי אתה צריך פריזמות מקרוב , אולי להקטין את מספר המשקפיים רק למחשב יעזור. קשה לי לענות לך מבלי שבדקתי אותך. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע