מאיזה מספר מומלץ להרכיב משקפיים קבוע?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/09/2014 | 13:48 | מאת: מירי

המספר שלי עלה לאחרונה עכשיו הוא -1 , האם מומלץ להרכיב משקפיים קבוע או שעדיף לחכות? המס עולה יותר מהר אם מרכיבים קבוע?

שלום מירי, במספר 1.00- , רוב האנשים מרגישים שיפור כזה בראייה שצורך מהם הרכבת המשקפיים כל הזמן. זה מאוד סובייקטיבי. הרכבת המשקפיים , או אי הרכבת המשקפיים לא יגדילו את המספר או ימנעו הגדלת המספר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע