איזה עדשות עדיפות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/09/2014 | 18:01 | מאת: גולדי

של שמיר או של סגם ? מה עדיף למולטי ומה עדיף לחד מוקדי ( גם לקרוב אחד וגם לרחוק ) בתודה מראש, גולדי

17/09/2014 | 13:02 | מאת: אלי גל

אין העדפה. כולן טובות. במולטי חשובה יותר ההתאמה של האופטומטריסט. אופטומטריסט טוב יוכל לבחור עבורך את העיצוב והשיטת הליטוש המתאימה, להסביר לך את ההבדלים ויחד תבחרו את מה שהכי מתאים.

תשובתו של אלי גל מדוייקת. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע