בלפריטיס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/09/2014 | 11:21 | מאת: עדי

לפני 6 שנים התחלתי להרכיב עדשות מגע, התחלתי מעדשות מגע רכות. לפני כ- 3 שנים התחילו לי בעיות של יובש בעיניים, דלקות רבות ושעורות ולכן היה לי מאוד קשה להרכיב עדשות. לפני כמה חודשים אובחנה לי בלפריטיס ולכן הוצע לי שימוש בעדשות קשות. הבעיה היא שמאוד קשה לי איתן, אני לא רואה בהם, אני רואה מטושטש והעין מאוד יבשה. יש לציין שמאז שאובחנה לי הבלפריטיס אני עושה הרבה קומפרסים לעיניים ומנקה את העיניים עם שמפו תינוקות כפי שהוצע לי. שאלתי היא, אלו עדשות עדיפות לאנשים שסובלים מבלפריטיס רכות או קשות? אופטומטריסית אחת הציעה לי עדשות הידרוג'ל, האם זה יכול לעזור לי? יש לציין, שאני לא מעוניינת להרכיב משקפיים כי המספר שלי מאוד גבוה. תודה מראש!

שלום עדי צריך לבדוק אותך היטב היטב על-מנת להחליט אילו עדשות מתאימות לך. אולי אפילו יומיות איכותיות. מה המספר שלך בעדשות מגע ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע