העברת נוזל רב פעמי לבקבוקונים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/08/2014 | 07:18 | מאת: משתמש

אני משתמש בעדשות רכות מזה 30 שנה, רוכש נוזל רב תכליתי בבקבוקים של 350-380cc (סטנדרטי) ומעביר את הנוזל לבקבוקונים של 60cc (בקבוקוני "flight pack") הואיל ואני מרבה בנסיעות. מעולם לא חוויתי דלקות, צריבה, או אי נוחות (למעט בגלל עדשה שהיה צורך להחליפה, לא בגלל נוזל ההשרייה). האם יש פוטנציאל לבעיה או סיכון כתוצאה מהעברת הנוזל מהבקבוק המקורי הגדול לבקבוקונים קטנים? תודה.

שלום, הדבר כלל איננו מומלץ. הבקבוק אחרי מספר חודשים מזדהם ויש להחליפו. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע