רציתי להתייעץ בנוגע לעדשות מגע למספרים גבוהים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/08/2014 | 16:16 | מאת: תותי פותי

יש לי עין אחת עם מספר גבוה של 12 ועין שנייה עם מספר נמוך, לא ידוע המספר. אח שלי ניסה פעם עדשות מגע, וכל פעם ששם הוא הרגיש כאבי ראש, האם לכל אחד מתאים עדשות מגע?

שלום, לא לכל אחד מתאימות עדשות מגע . חייבת בדיקת התאמה קפדנית של אופטומטריסט שמתעסק בעדשות מגע. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע