היי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/08/2014 | 20:28 | מאת: ליזה

לא הייתי בטוחה באיזה פורום לכתוב, אבל בכ"מ ניסיתי כמה פעמים לשים עדשות צבע דקות ורכות אבל תמיד כשאני שמה אותן העין שלי ממש דומעת ונסגרת ורק אחרי כמה דקות היא מתרגלת~ האם יש לי רגישות לעדשות או משהו? או שאולי הבעיה בחומר? ניסיתי שני חומרים ובשניהם המצב היה זהה אשמח לתשובה

שלום, האם נבדקת אצל אופטומטריסט ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע