עדשה חד פעמית נתקעה בעין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/08/2014 | 16:52 | מאת: בועז

שלום, נכנסתי לבריכה עם עדשות מגע וכשיצאתי שמתי לב שבעים ימין אני רואה מטושטש. אני לא בטוח אם העדשה נפלה בבריכה או שנתקעה. אני לא מרגיש גירוי מיוחד בעין, אבל כשאני נוגע אני מרגיש את הגירוי. אני לא יודע מה לעשות.. העין תפלוט אותה באיזשהו שלב? ניסיתי לחפש טוב מאחורי העפעפיים ומסביב לגלגל העין ולא ראיתי כלום. מה אני צריך לעשות בשביל לוודא שאין לי עדשה בעין?

שלום, כנראה שהעדשה נפלה מהעין. גם אם היא נתקעה היכן שהוא , לא לחשוש ולא להילחץ. לגשת בהקדם לרופא עיניים או אופטומטריסט שיבדוק אותך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע