שאלה מוזרה על חדות ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/06/2014 | 14:17 | מאת: יאיר

שלום וברכה! אני בעל מספר של 2וחצי לרחוק לא מרכיב משקפיים או עדשות. כשאני לוחץ מעט בסוף עצם הגולגולת ליד האף על גלגל העין אני רואה חד לגמרי רציתי לשאול מה זה אומר על קוצר הראייה שלי ועל דרכי טיפול אפשריות(ניתוח לייזר תרגילים לעניים וכו) תודה מראש

שלום יאיר, אשמח לבדוק אותך עם התרגיל שאתה עושה. כעקרון עליך להרכיב משקפיים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע