מולטיפטקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/01/2014 | 22:17 | מאת: אביב

שלום השבטע קיבלתי את משקפי המולטיפוקל טלא קל לי איתם. אנירואה לא רע לרחוק ועד כה השתמשתי במשקפי קריאה בלבד. רופא עיניים אמר לי שאני צריך רק קריאה אבל בחנות המליצו מולטיפוקל כי עין אחד קצת חלשה לרחוק מהשניה. העדשות שהכינו לי נראה שחחק גדול שלהן מותאים לראיה לרחוק ואילו לקריאה רק חלק קטן זה די מטריד וקשה להתרגל שלא לדבר שעם מחשב בכלל קשה לי לתפקד עם המשקפייםץ מה פשר הקושי שלי ומה זה אומר? תודה

שלום אביב, הנושא מורכב. אתה שלמת מספיק כסף כדי שהאופטומטריסט ידריך אותך ויסביר לך על כל יתרונות וחסרונות המולטיפוקל. חזור אליו אולי גם להתאמת המסגרת בצורה נכונה על הפנים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע