עדשות מגע לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/12/2013 | 16:35 | מאת: שירי

שלום רב, אני סובלת מקרטוקונוס למעלה מ- 20 שנה. המצב יחסית די יציב ואני רואה 6/6 ו- 6/9 עם עדשות קשות. לאחרונה הזמנתי עדשות קשות ובעין 6/9 (שמאל) הרגשתי חוסר נוחות. נגשתי לבדיקה נוספת במכללת הדסה ולאחר בדיקה מקיפה נמסר לי שהעדשות לא מתאימות לשתי העיניים וקיבלתי חוות דעת כתובה. בעין 6/9 נרשם כי יש מגע של העדשה במרכז הקרנית ובעין שמאל יש תזוזה מרובה של העדשה. חזרתי למקום ממני הזמנתי את העדשות וזה גרם להם לגיחוך... בהתחלה חשבתי להחזיר להם את העדשות ולבטל את העסקה אולם נמסר לי כי הם לא מתרגשים מחוות דעת אחרת והם מומחים וכי העדשות אמורות להתאים לי. אני במצב שבו אני לא יודעת למי להאמין ודי מבולבלת. מצב העיניים שלי חשוב לי ואני פוחדת שאני לא עושה טעות. מה דעתך? האם רופא עיניים שלי יוכל לעשות לי סדר ולאבחן אם העדשות מתאימות לי?

שלום, קשה לי להאמין שסטודנט לאופטומטריה יכול לתת לך חוות דעת כתובה בעוד שהוא לא ממש יודע ומבין מה כתוב שם. אני מקווה שמי שנתן לך את חוות הדעת הוא המרצה שם. בכל אופן , פתוחה האופציה בפנייך לבטל את העסקה בחנות האופטיקה , [כמובן שיגבו ממך דמי ביטול ועלות הבדיקה וההתאמה] , לגשת להדסה ושה'אינטלגנטיים' שם יתאימו לך עדשה נוחה ומצויינת לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע