אבחנות שונות אצל אופטומטריסטים שונים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/10/2013 | 17:14 | מאת: נועה מזרחי

היי, שמי נועה , בת 28, סטודנטית בעלת בעיית קשב וריכוז כבר שנים ארוכות. מעולם לא הרכבתי משקפיים וגם לא עלו על שום בעיה. לאחרונה נשלחתי לרופא עיניים עקב תלונות שלא קשורות לראייה, למרות שבשנים האחרונות סובלת מכאבי ראש חזקים מאד, מקושי בנהיגה ובחוסר מיקוד לאורך זמן בדבר אחד.בבדיקה עלה הממצא שהנני סובלת מהיפרמתרופיה והמספרים שנמצאו בהרחבת אישונים הם בטווח של 3 (ימין) ו-4 (שמאל). עשיתי בדיקה אצל שני אופטומטריסטים שונים וקיבלתי מספרים שונים להתחלת המשקפיים. הראשון נתן : 2.25+ (שמאל) 1.5 (ימין) . והשני נתן : 0.75 בשתי העיניים בתןר התחלה להסתגלות ואמר להעלות כל זמן קצר את המספר. ההבדל בינהם מאוד גדול. שאלתי היא מה כדאי יותר בשבילי, כי אינני מבינה בזה.

שלום נועה, אכן העיניים שלך מעט מורכבות ודורשות מחשבה ומקצועיות של האופטומטריסט. דוקא האופטומטריסט הראשון נשמע לי יותר, אבל קשה לי להעריך מבלי שבדקתי אותך. כאבי הראש שלך וחוסר הריכוז במשך שנים , יכולים להיות קשורים מאוד למספר שלך במשקפיים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע