משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/09/2013 | 16:38 | מאת: יעל

ביקשתי להכהות את עדשות משקפי השמש שלי שהן גם עבור ראייה ושמש. ושמתי לב כעת עם המשקפיים ה חדשים שאני רואה צבעים מסויימים אחרת. חומים הופכים לאדומים וגוונים ירוקים מסויימים לחומים. זה מה שניתקלתי בינתיים וגם אדם אחר שנתתי לו לראות הבחין בזה כמוני. האם עדשות אלו תקינות והאם המצב חייב להיות כך? לא נתקלתי עדיין בתופעה זו עם משקפי שמש. תודה.

שלום יעל, כנראה שכשהכהו לך את המשקפיים הוסיפו ושינו מעט את גוון העדשה ולכן את רואה את הצבעים מעט אחרת. אם מאוד מאוד מפריע לך חיזרי אל האופטומטריסט שלך , ספרי לו , והוא אמור לדעת מה לבקש מהמעבדה איך לשנות את הצבע למה שהיית רגילה קודם לכן. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע