עדשות מגע לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/08/2013 | 11:30 | מאת: קרן

שלום רב, בשבועיים האחרונים אני מרגישה מעין חוסר נעימות בעין ותחושה של גורם זר כשאני מרכיבה את העדשות מגע שלי. רופא עיניים טען שיש לי יובש ונתן לי טיפות אך הדבר לא עזר. קראתי שיש עדשות מגע שמיועדות לעיניים יבשות יותר, ושאלתי היא מהן העדשות הכי טובות למצב שלי? כלומר חברה מומלצת לדוגמא תודה מראש! קרן

שלום קרן, בפעם הבאה שיש לך בעיה עם העדשות , תחזרי לאופטומטריסט שהתאים לך אותן , סביר להניח שהוא יידע כיצד לבדוק את הנושא. אשמח לבדוק אותך ולהתאים לך ע.מגע מתאימות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע