מס' במשקפיים ועדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/07/2013 | 01:20 | מאת: דניאל

שלום המספר שלי במשקפיים הוא 3- והצילינדר הוא 1.5 בכל עין. האם המספר בעדשות מגע אמור להיות זהה? בנוסף, הבנתי שיש עדשות עם קוטר יותר גדול ויותר קטן, האם יש הבדלים מהותיים? בתודה

שלום דניאל, הנתונים בעדשות המגע יהיו שונים מהמשקפיים , לפי בדיקה של אופטומטריסט , הכרתו של העיניים שלך , המבנה שלהן ועוד. גש לאופטומטריסט לבדיקת התאמה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע