החלפת עדשות למשקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/06/2012 | 07:26 | מאת: אלירן

היי, קניתי משקפי שמש בלאי כאלו מהתחנה המרכזית ב20 שקלים. אני יודע שהעדשה היא גרועה ופוגמת בראייה שלי (נכון?!) אבל ממש אהבתי את המסגרת. האם יש אופציה להגיע לאחת מרשתות המשקפיים ושיחליפו לי את העדשות בכאלה איכותיות? ( הראייה שלי 6:6 אני פשוט רוצה עדשות טובות) בתודה מראש, אלירן

שלום אלירן, אפשרי בהחלט להחליף את העדשות לאיכותיות יותר ומגנות UV . אתה יכול לגשת לכל חנות אופטיקה , היא תשמח לעזור לך. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע