עלייה במיופיה ילד בן 10

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

31/01/2012 | 22:56 | מאת: אופטומטריסטית S

שלום רב האם צפויה עליה כשל 1.5-2 דיופטר כעבור שנה אצל ילד בן 10 המרכיב משקפיים מגיל 6 ?? הגיע אליי ילד בן עשר עם משקפיים מזה שנה במרשם R=-2.00/-0.75*32 V.A=6/20 L=-2.00/-0.75*145 V.A=6/20 מרשם ציקלופלגיה+רטינוסקופיה מרופא R=-3.75 L=-3.50/-1.00*145 לאחר בדיקה סובייקטיבית שלי מצאתי R=-4.00/-0.50*35 V.A6/6.6 L=-3.75/-1.00*145 V.A=6/6.6 האם זו עלייה צפויה וסבירה לאחר שנה אצל ילד בגיל הנל? תודה אודה לתשובתיכם.

שלום, אכן העלייה היא קצת גדולה מהמצופה, אולי בזמנו לא ניתן לו תיקון מלא, ואולי אכן יש לו קפיצה כזאת במספר. כבר היו לי מקרים כאלו. תני לו כמעט את התיקון המלא, פחות רבע או חצי מספר לפי שיקולך, וזמני אותו לעוד 3 חודשים לבדיקה, ואז תני לו את המרשם המלא. זאת ההמלצה שלי. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ------------------------------------ http://www.dr-optica.co.il ------------------------------------ ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים ---------------------------------------------------------------------------------------

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע