עדשות משרדיות??

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/11/2010 | 21:32 | מאת: מוטי

שלום רב , אני זקוק למשקפים לצורך קריאה+עבודה מול מחשב.מתלבט עקב עלות , בין עדשות חד מוקדיות (1.75)המהוות פשרה(רואה גבולות מטושטשים) לבין "עדשות משרדיות" . מבקש הסבר על נזק של עדשות חד מוקדיות (אם קיים) בתודה מראש, מוטי

שלום מוטי, אין כל "נזק" לעיניים או בריאות העין כשלא רואים טוב, כן יש נזק לאיכות החיים, הריכוז בעבודה, כאבי ראש וביצועים נמוכים. חד משמעי - מומלץ על עדשות משרדיות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC http://www.dr-optica.co.il ------------------------------------ ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים ---------------------------------------------------------------------------------------

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע