עדשות מגע לעיניים יבשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/12/2009 | 12:45 | מאת: גליה

אני סובלת מעיניים יבשות והומלץ לי להשתמש בעדשות מגע G-4 קבועות לשנתיים של חניתה או בעדשות מסוג AIROPTIX חודשיות. איזה סוג עדיף לדעתך לעיניים יבשות? האם ישנו סוג אחר שאתה ממליץ עליו? תודה מראש, גליה

שלום, עדיפות עדשות האייר-אופטיקס. ישנם עוד סוגי עדשות מגע מסיליקון המתאימות גם הן לעיניים יבשות. איזה מכל העדשות מתיאמות לך ? את מוזמנת להגיע אלינו לבדיקת התאמה לראות מה מתאים לעיניים שלך מבחינת מבנה הקרנית , כלי-דם , יובש ועוד ועוד... בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ------------------------------------ ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים http://www.dr-optica.co.il ---------------------------------------------------------------------------------------

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע