עדשות משקפיים עם פרזימה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/05/2024 | 17:24 | מאת: גל

שלום, המספר שלי 3.5- וגם יש מעט צילנדר בכל עין. החלפתי לאחרונה משקפיים ויצא בבדיקה שבעין ימין יש פריזמה קטנה 1. עד היום לא הייתה לי פריזמה בעין, מה המשמעות והאם זה משהו שיכול להתפתח? בנוסף, אני רוצה לקנות גם משקפיי שמש אופטיים, האם חובה שהמרשם יהיה זהה למשקפיי הראייה או שמכיוון שהפריזמה קטנה, ניתן לשים עדשה ללא פריזמה בעין שנדרש? שלא ישפיע על העין. תודה

שלום , הפריזמה הקטנה יכולה להיות משמעותית באיכות הראיה ויכולה להיות זניחה. תלוי ומשתנה בגורמים שונים. עדיף שמרשם משקפי השמש יהיה זהה לאופטי , לפעמים לא קריאי. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ 03-5733111

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע