משקפיים לסינון אור כחול

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/03/2024 | 17:39 | מאת: רותם

שלום, אני עובדת הרבה שעות מול מחשב. אני תמיד עם פונקציה של reduce eye strain במחשב, עובדת עם אפליקציה שמהמהמת את תאורת המסך לפי שעות היום, ומקפידה להסתכל לנקודות רחוקות מדי כל בערך 20 דקות. ועדיין, הרבה פעמים העניים שלי אדומות ואני מרגישה תחושה מוזרה. ראיתי שיש משקפיים לסינון אור כחול. אם זה באמת עוזר, אין לי בעיה לקנות אותם, אבל אני לא מוצאת שום חוות דעת מקצועית על העניין. אם זה סתם גימיק שיווקי, אני פחות בעניין. מה דעתך?

שלום , הדעות מעט חלוקות בעניין עדדות עם המגן אור כחול. אם קונה , אז רק אצל אופטומטריסט ולא מאתרי האינטרנט השונים. מטופלים שלי , רובם מדווחים על הקלה ושפנוח להם יותר עם המגן אור כחול.

14/03/2024 | 20:06 | מאת: רותם

תודה על המענה! ברור שמשקפיים קונים אצל אופטומטריסט. אני קונה את זה כסוג של תרופה.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע