החלפת משקפיים גיל 69

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/02/2024 | 20:31 | מאת: דליה

האם חובה לעשות בדיקת ראייה , לאחר 8 שנים שלא עשיתי. ? סהכ מסתדרת עם המספר הקיים. בת 69 בריאה. והאם כדאי לעשות לפני החלפת משקפיים בדיקת רשתית.? בפעם שעברה שהחלפתי זה קרה לאחר 7 שנים והמוח לא בסכים להתרגל והיו לי כאבי ראש עזים...

היי בדיקת רשתית שגרתית ובדיקת ראייה לפני החלפת משקפיים הם דברים שונים ואין בינהם כעקרון קשר כאשר הכל בסדר. מומלץ להבדק אצל אופטומטריסט לפני החלפת המשקפיים , ותספרי לו על החוויה הקודמת שלך , הוא יידע לקחת את זה בחשבון.

14/02/2024 | 10:44 | מאת: דליה

מה הקריטריונים שעליו לקחת בחשבון כשיודע זאת? זו בעייה של המוח.

14/02/2024 | 10:46 | מאת: דליה

השאלה גם. באם אפשר גם אם המס השתנה , להשאר עם אותו מספר, רק להחליף עדשות ומסגרת כי הם נשחקו ואז יותר קל . אין שינוי במספר

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע