משקפי קריאה מצג מעוות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/01/2024 | 13:29 | מאת: ים 12

משקפי קריאה אופטיים חדשים יוצרים מצג טרפזי קעור של צג הסמארטפון והמחשב. מה הסיבה ? האם זה תקין ? תודה לעונה

שלום , יכול להיות מרשם שגוי , צילינדר שגוי , או אי הסתגלות שלך לשינוי במרשם המשקפיים. תחזור לאופטומטריסט שלך דידע לפתור את הבעיה.

21/01/2024 | 20:21 | מאת: ים 12

תודה רבה לתשובתך המסייעת, התומכת בעמדת רופא העיניים שלי שבינתיים בדק את ראייתי ואת המשקפיים המעוותים ובהשוואה למשקפיים הקודמים. ומעריך שהגורם לעיוות נובע מהוספת פריזמה.ות מיותרת המשבשת תיקון צילינדרי, תוצאת ניתוח להסרת קטרקט שעברתי לאחרונה. בברכה, ים 12

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע