מעקב אצל אופטומטריסט הוא אמר לי לחזור בעוד 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/01/2024 | 15:30 | מאת: גולדי

האם מעקב אופטומטריסט שעשיתי אצלו את המשקפיים בעבר זה חשוב?? למה צריך לעשות מעקב באותו חודש??? הוא אמר לי בעבר לחזור אליו בעוד 9 חודשים ויש לי תור רק לחודש הזה

אין הכרח להגיע למעקב בחודש התשיעי . יכול להגיע גם בחודש השמיני העשירי או ה 11... בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע