עין אחת שקורה פחות טוב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/01/2024 | 23:52 | מאת: דניאל

בעין אחת 6/6 אחרי לייזר ב2 העיניים עין שנייה נפגעה המספר שלי בה הוא פלוס 1.75 וצילנדר -2 אופטומטריסט שראה את העין אסר עליי להרכיב אדשת מגע בעין הפגועה. הלכתי לעוד מספר רופאים ואופטימטריסטים ופשוט חלק אומרים ככה וחלק אומרים ככה… גם איפה שנותחתי 2 רופאים אישרו אחד אסר ברור שזה מפחיד. הקרנית דקה מידי וזאת הסיבה. שאלתי היא כזאת. אם אני מצליח לתפקד ללא לשים משקפיים זה פוגע בראייה שלי? אני אעשה נזק לעיניים? יעלה את המספר? או אפילו נזק למוח שרק צד אחד משדר טוב ( טענה של אחד מהאופטומטריסטים) או שבעצם זה אפשרי ואני אשים אותם רק מידי פעם… חשוב לי לדעת כי אני םשוט לא רוצה לשים משקפיים ולא סתם עשיתי ניתוח ( פעמיים במכון מוכר ויקר מאוד). מצד שאני לא רוזה להזיק.  עד כמה חמור לא לראות טוב ב2 העיניים? עוד שאלה - אם אשים אדשות מגע רכות רק פעמיים בשבוע למספר שעות ( 7-8). האם זה באמת יזיק ?

שלום לגבי הרכבת עדשות מגע , כן או לא , לא יכול לענות כי לא בדקתי אותך. לגבי נזק לעיניים או למוח מראייה לא טובה - אל חשש , לא יקרה !!! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע