עדשות מגע ושטף דם שחלף

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/12/2023 | 19:39 | מאת: אדווה

הי, היה לי שטף דם בעין שהחלים, נשאר ממש מעט אדום אך 95% מהעין בסדר וחזרה לעצמה. מתי אוכל להרכיב בחזרה עדשות מגע? אני משתמשת ביומיות. תודה רבה

שלום , קשה לי לענות מבלי שראיתי אותך. אולי עדיף לחכות עוד מס' ימים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע