פגיעה בראייה עקב צפייה במסך

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

23/12/2023 | 11:00 | מאת: בר

היי ד״ר, שאלה קטנה. עשיתי לפני 4 שנים ניתוח לייזר עקב מס׳ מינוס 9. כיום יש לי מסך טלוויזיה גדול בסלון - 75 אינצ׳, במרחק של 3 מטרים ממקום הישיבה. אני מרגיש שאחרי צפייה העיניים שלי מתחילות לצרוב ולדמוע ושהעין מתקשה לתפוס את מה שמתרחש במסך. השאלה שלי היא האם אני פוגע לעצמי בראייה ועלול לדרדר אותה, או שזה רק עניין של אי נוחות ופשוט לשים טיפות עיניים? תודה.

שלום , או שישנה בעיית ראיה , ו/או בעיה של יובש בעיניים. מומלץ להבדק אצל אופטומטריסט ולהשתמש בטיפות להרטבת עיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע