התאמת עדשות מגע למרשם.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/12/2023 | 23:53 | מאת: ליאור

שלום, אשמח לדעת איזה עדשות מגע יתאימו לי עם צילינדר? חברה? איך בוחרים? האם קיים עם צילינדר? עין ימין 2.50- | SPH 0.50- CYL 38 AXIS עין שמאל 2.50- | SPH 0.25- | CYL 170 | AXIS 64 PD FAR

שלום , התאמת עדשות מגע צריכה להתבצע ע"י אופטומטריסט עם תהליך התאמה מלא , כולל בדיקות וביקורות. לא ככה אמפירי בשאלת פורום באינטרנט. 🙏 בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע