שלום דוקרטור, נושא השאלה הוא צלינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/11/2023 | 09:09 | מאת: צילנדר

שלום דוקטור, עשיתי בדיקת ראייה יצא לי בעין ימין 3.50 עם צלינדר 0.5 ועין שמאל 3.75 עם צלינדר 0.5 (לפני לא היה לי צלינדר). כשהגיעו המשקפיים ראיתי נורא מעוות ומוזר. חזרתי על הבדיקה והיא אמרה לי שהיא מורידה לי לצלינדר 0.25 בנוסף, היא אמרה שיש אפשרות גם להוריד לגמרי (אני רוצה לציין שבמהלך הבדיקה הבחנתי בחדות כאשר היא שמה את הצלינדר). מה לעשות? לקחת עם צלינדר 0.25 או לוותר עליו לגמרי? אני חוששת שהמשקפיים יגיעו ושוב אראה מעוות

שלום , כמה זמן ניסית להסתגל למשקפיים לפני שחזרת אל האופטומטריסט ?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע