ציפוי משקפיים חוסר הסתגלות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/11/2023 | 08:48 | מאת: Az

שלום רב יש ברשותי משקפיים ישנות שהן מרגישות לי נינוחות ומשקפיים חדשות עם שינוי של חצי מספר הצד ימין ובצד שמאל רבע מספר ורבע צילינדר במשקפיים החדשות יש לי מאוד אי נוחות צריבה בעיניים, עייפות מאוד חזקה אחרי המון נסיונות וביקורים במוסדות אופטיקה כאלו ואחרים אני חושד שהבעיה היא לא בשינוי המספרי אלא במסגרת משקפיים / ציפוי המשקפיים מכיוון שהמשקפיים הישנות שלי הן לפני כ 4 שנים. האם ידוע על חוסר הסתגלות המובן ה מסגרת משקפיים / ציפויים אם כן איך ניתן לבדוק זאת? במשקפיים הישנות אני יודע שבוודאות אין ציפוי קרינה uv420 אבל יש אנטי ריפלקס אבל אני משער שאחרי כמה שנים של שימוש הוא לא אקטיבי נ.ב בן 25 האם ההבדל המספרי בין המשקפיים הוא יחסית גדול? והאם יש עדיפות למסגרת משקפיים קטנה/גדולה לאנשים שיש בעיות של חוסר הסתגלות?

שלום , על פניו , נשמע לי פחות שהבעיה בציפויים , ויותר בהסתגלות למספר עצמו או למסגרת.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע