שאלה על עדשות מגע ...

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

06/10/2023 | 08:33 | מאת: יעל

הי, אני לא רואה מרחוק ( קצרת ראי) עם עדשות מגע קבועות קשות מגיל 15. יש י גם משקפיים. שאלתי: האם מגיל 45 בו מתחילה בעיית הרחק ראי ( שלא קוראים מקרוב) נגמרת גם "מסיבת" עדשות מגע וצריך משקפיים? או מוליטפוקל או מונויזיון? או שאפשר לחפות עם מספר בעדשות מגע?הבנתי שזו אופטיקה אחרת. הבנתי שהפלוס אצלי מבטל את המינוס. אני קוראת מצוין בלי משקפיים לרחוק אני צריכה משקפיים. הבעיה שהמשקפיים מפריעות לי לקריאה ואני צריכה להוריד אותם. האם ההוכחה לכך שיש לי + במשקפיים היא העובדה שעם משקפיים אני כולה לראות מרחוק ולא מסתדרת מקרוב וצריכה להוריד? תודה

היי יש מזפר פתרונות עדשות מגע מולטיפוקךיות עדשות מגע מונו ויז'ן עדשות מגע מרחוק ומעל זה משקפי קריאה

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע