המלצה לשדרג לעדשות אינדקס 1.6

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/10/2023 | 20:52 | מאת: דני

הזמנתי משקפי ראייה -1.5 בעין שמאל ו -1.25 בעין ימין עם חצי צילינדר. הומלץ לי בחום לשדרג את העדשות לאינדקס 1.6 במקום 1.5 בעלות נוספת מהסיבה שהן יותר קלות ודקות. האם באמת מומלץ לשדרג לאינדקס 1.6? איך באמת ניתן לדעת שאכן העדשות שקיבלתי הן באינדקב 1.6?

שלום במספרים שלך עדשות 1.6 תהיינה יותר דקות יותר קלות ומבחימה אופטית יותר טובות , אבל... בצורה מועטה ביותר שלא בטוח שתבחין. איך יודעים ? סומכים על החנות או מבקשים לראות את המעטפות בהן הגיעו העדשות.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע