לאחר ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/08/2023 | 21:37 | מאת: שרון

שלום לך.. אני חודש אחרי ניתוח ויטרקטומיה הפרדות וקטרקט משולב. כולל מעורבות של מרכז הראיה...שאלתי מנסיונך...ראיתי 6.6 יד הניתוח לפני כחודש לאחר לאסיק לפני עשרים שנה...הףמה הממוצע ראייה לאחר מרכז ראיה שנפגע? היו שהגיעו ל6.6? כיום אני עם הגז כבר רואה בטלוזיה כתוביות ;).

לא הבנתי את השאלה.

03/09/2023 | 00:08 | מאת: שרון

מתנצל אנסה לשאול לא בסרבול...מנסיונך...אלו שעברו הפרדות רשתית כולל פגיעה במרכז הראייה...האם היו כאלה שהגיעו גם ל6.6? בהתאמת משקפיים לאחר הניתוח....

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע