חדות ראייה שונה בכל מקום היתכן ?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/08/2023 | 15:06 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל מניסטגמוס מולד , קוצר ראיה , צילינדר , עין עצלה ופזילה . לאחרונה עשיתי בדיקת עיניים ומרשם אצל רופאת עיניים והיא אמרה לי שעם המרשם החדש אני מגיע לחדות ראייה של 6/9 בעין שמאל . היום הלכתי לאופטומטריסט לעשות משקפיים עם המרשם החדש ועשיתי על הדרך גם בדיקת ראייה עם המרשם וראיתי 6/12 גבולי. מה יכולה להיות הסיבה להבדלים בחדות הראיה בין מקומות שונים ? יש לציין כי הבדיקה אצל רופאת העיניים הייתה לפני שבוע

היי מבחינת חדות ראיה זה יכול לפעמים להשתנות לפי מסך הבדיקה , גודל החדר וטוב ליבו של הבודק שמפרגן לך עוד שורה בלוח כדי שתהיה מרוצה...

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע