עליה של חצי צילינדר בעין אחת והשפעה על הראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/07/2023 | 20:58 | מאת: Yoni

שלום אני בן 19 סובל מקוצר ראייה במספרים -4.00 ו -3.00 פזילה בעין אחת ואותה עין גם עצלה ניסטגמוס מולד ובנוסף צילינדר שעלה לאחרונה . היה לי בעין שמאל צילינדר -3.00 ועשיתי מרשם אצל רופאת עיניים מומחית לילדים שאמרה לי שהצילינדר בעין שמאל עלה ל -3.50 . השאלה שלי היא עד כמה הבדל של חצי צילינדר משפיע על הראייה בעין הזו ובשתי העיניים יחד ?

היי כנראה שלא ישפיע הרבה. אם תגיע אליי אוכל להראות לך את ההבדל , ואתה תחליט סובייקטיבית האם תורם או זניח.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע