משקפיים מולטיפוקאל בלי מס' מקרוב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/07/2023 | 15:28 | מאת: מירב

שלום רב, יש לי בערך מספר 4.5- בשני העיניים ולמקרוב אין לי כלל מספר. העניין הוא שהמקשפיים בזמן האחרון מפריעות לי לראות מקרוב ואני מסתכלת בחלק העליון או מורידה את המשקפיים. האם ניתן לעשות משקפיים מולטיפקאל כאשר המספר מקרוב הוא 00. תודה מירב

בהחלט כן ניתן 👌 בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע