פריזמה בעיניים מקרוב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/05/2023 | 00:09 | מאת: שמואל

בגיל 40 האם פריזמה לראיה מקרוב מאד 25 ס"מ מספר 6 לכל עין זה ממצא חריג הדורש מעקב פזילה אצל רופא?והאם פריזמה גורמת לעיניים להתעצל ועלול להחריף את המצב? תודה

שלום , פריזמה מקרוב הוא לא דבר נדיר , אבל ממש לא נפוץ ! התאמת הפריזמות צריכה להיעשות על ידי איש מקצוע עם נסיון בנושא. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע