האם עדשות לא מיושרות מייצרות בעיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/04/2023 | 21:47 | מאת: יונתן

שלום, יש לי משקפיים בלי מסגרת עדינות. כל כמה חודשים הן נופלות או מקבלות מכה וכדומה ועם הזמן העדשות לא מיושרות במאה אחוז כפי שהיו בהתחלה. לדוגמא אני רואה עכשיו שעדשה ימין טיפה יותר נוטה פנימה ומן הסתם יש כל מיני שינויים אחרים. השאלה אם זה שהעדשות לא מאה אחוז מיושרות וכן שכל עדשה קצת שונה מהשניה יכולה עם הזמן לגרום לבעיות בעיניים או שאין לזה משמעות בכלל? תודה רבה

אין משמעות ולא ייגרמו כל בעיות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע