משקפיים למספר גלוי וסמוי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/03/2023 | 17:01 | מאת: טל

בת 38, שנתיים לאחר ניתוח prk.לפני הניתוח היו לי מספרי מינוס קטנים (בסביבות -1.75). מאז הניתוח סובלת מבעיות מיקוד, מאמץ בעיניים וראיה לא איכותית בזמן עייפות. בבדיקת רפרקציה נאמר שיש לי מספר גלוי +0.5 ומספר סמוי של +2. רואה חצי שורה/ שורה פחות טוב מ-6/6 (לקרוב רואה מצויין). אם אחליט להרכיב משקפיים שיקלו על המצב מתקנים את המספר המלא(+2) או רק את המספר הגלוי +0.5?

שלום קשה לענות ללא בדיקה מקיפה 🙏 בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ 03-5733111

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע