השלכות של ענידת רטייה שלא לצורך

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/01/2023 | 23:55 | מאת: עומר בנימין

אני סובל מאקסוטרופיה ולמרות שהראייה שלי תקינה והרופא שלי אומר שהשליטה שלי מצוינת ואין צורך בטיפול, אני מרגיש מאוד לא בנוח עם המראה של העיניים שלי. אני סטודנט לרפואה ואני זוכר שלמדנו שאצל תינוקות בעקבות התפתחות מערכת העצבים, חסימה של אחת העיניים לאורך זמן תגרור להתפתחות לא תקינה של מערכת הראייה. השאלה שלי היא האם זה נכון גם למבוגרים? אני רוצה לענוד רטייה כדי להרגיש יותר בנוח עם עצמי כשאני מדבר עם אנשים אבל לא על חשבון תקינות הראייה שלי. אודה לכם מאוד על תשובתכם נ"ב: יש עוד חודשיים עד הפגישה הבאה שלי עם הרופא לכן אני שואל כאן ולא אותו

לפי סיפורך , מה שיעזור לך זה ניתוח לתיקון פזילה. עליך להתייעץ עם רופא עיניים מומחה בתחום.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע