סינוור בחושך מאורות הפנסים של הרכבים ועיוות של האורות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/01/2023 | 08:14 | מאת: Yoni

היי אני בן 18.6 סובל מקוצר ראייה בינוני במספרים: -4.00 ו -3.25 צילינדר בינוני גם כן בשתי העיניים במספר -3.00 וניסטגמוס מולד בנוסף עברתי ניתוח לייזר לתיקון היפרדות רשתית עקב retinopathy of prematurity שהסתיים בהצלחה וכיום שתי הרשתיות צמודות עם חדות ראייה כזו: ימין: 6/12 שמאל: 6/7.5 ביחד: 6/12 ושדה הראייה תקין גם כן יש לי קושי מסויים להסתכל על הפנסים ברחוב מכיוון שהם מוחזרים אליי בתור קרניים ישרות שיוצאות מתוך הפנס ואורות הרכבים שבאים מולי מרגישים אותו הדבר בחלק מהפעמים. יש לציין כי הייתי אצל רופא עיניים שבדק אותי באמצעות מנורת סדק וקבע שהבדיקה תקינה והקשיים בראיית לילה נובעים מניתוח היפרדות הרשתית שעברתי בינקות , האם יכול להיות קשר בין הסינוורים ומריחת האורות לקיום הצילינדר הגבוה ?

שלום , כן בהחלט יכול להיות קשר. אי אפשר לדעת תמיד את המקור לסינוורים שאתה מתלונן עליהם. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע