עליה במספר המשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/12/2022 | 08:47 | מאת: בר

שלום, אני בת 29 כיום עם מספר 6- במשקפיים. צילינדר של חצי. התחלתי עם משקפיים לפני 13 שנה עם מספר 1- ומאז רק עלה וממשיך לעלות. "שלוש הקפיצות" האחרונות היו בטווח של שנתיים בערך אחת מהשנייה כך שבכל שנתיים עלה המספר ב1. האם העלייה הזו במספר כל שנתיים הגיונית? ובאופן כללי, ניתן לחזות עצירה בעלייה מתישהו? יכול להמשיך לעלות עוד ועוד? תודה!

שלום בר אכן זאת עלייה מעט יותר מהממוצע , אך יש הרבה כמוך ולדעתי אין מקום לדאגה. כן מומלצת בדיקה אצל רופא עיניים לוודא שבתהליך זה העיניים תקינות ובריאות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע