תוצאות בדיקת ראיה ללא תיקון אופטי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/11/2022 | 01:09 | מאת: מתן

שלום, רציתי לדעת מה הכוונה במספרים הבאים (ללא תיקון אופטי): עין שמאל 6.7-/6 עין ימין 7.5-/6 האם זה מצריך משקפיים?

זה אומר שבעין ימין עתה רואה מ 6 מטר , מה שאתה אמור לראות מ6.7 מטר , ובעין שמאל מה שאתה אמור לראות מ 7.5 מטר. לא ממש חייב משקפיים , אבל בהחלט יכול לראות יותר טוב. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע