הפרשי חדות ראייה בין העיניים לאחר תיקון אופטי והשפעה על הוצאת רישיון

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/11/2022 | 13:45 | מאת: Yoni

היי אני בן 18.5 סובל מצילינדר -3.00 בשתי העיניים וקוצר ראייה -3.25 בעין ימין ו -4.00 בעין שמאך(הדומיננטית) וניסטגמוס מולד. לאחר תיקון אופטי אני מגיע לחדויות ראייה של: 6/9 בעין שמאל כשעין ימין מכוסה ו 6/6 בשתי העיניים ביחד ובעין ימין אני לא רואה שום שורה כשעין שמאל מכוסה . האם יכול להיות לכך קשר לראייה חד עינית ודו עינית ? אם כן מהן ההשפעות על הוצאת רישיון נהיגה לרכב פרטי ? תודה

יכולות להיות השפעות. מבלינת רשיון - לפי נתיטור דלך אין כל בעיה , תהיה רגוע. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע