כאב קל בין העיניים כששם משקפיים עם PD שונה ב 0.5

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/10/2022 | 18:54 | מאת: שחר

שלום, רכשתי לאחרונה משקפי שמש אופטיים באינטרנט לפי מרווח בין אישונים של PD 63.5 מדדתי עם אפליקציה ייעודית אך כנראה שזה לא היה מדויק.. שאלתי עכשיו את החנות שעשו לי את משקפי הראיה בזמנו ואמרו לי שהערך PD שלי הוא 64. האם הבדל של 0.5 ב- PD מסביר את הסימפטומים בשבוע וחצי הראשון של השימוש? או שכנראה מדובר בתהליך הסתגלות רגיל? מתלבט אם לשלוח אותם לתיקון ושינוי המרווח במשקפיים. בתודה, שחר

שלום , תלמד להבא לא לקנות דרך האינטרנט. המשקפיים לא מדוייקים ולא איכותיים. קשה לי לענות לך מה עשו שם לא מדוייק מבלי שבדקתי אותם. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע