תופעת לוואי ממשקפיים חדשות.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/10/2022 | 07:53 | מאת: איגור

לא מזמן רכשתי משקפיים חדשות לאחר בדיקת אופטומטריסט במקום אני רואה לא טוב לטווח רחוק. רואה במשקפים חד. אבל הטווח ראיה השתנה קצת. אני מתכוון שכשאני הולך אני רואה את הקרקע קצת רחוקה יותר אז הראש מנסה להשלים את הטווח הזה ואז אני מועד בהליכה. זה עובר לאחר הסתגלות או שפשוט המשקפיים לא מתאימות?

אם אילו משקפיים רגילים ולא מולטיפוקליים , ועבר יותר משבוע ועדיין אין שיפור משמעותי , יש לחסור אל האופטומטריסט. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע