התאמת עדשות מגע למספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/09/2022 | 07:38 | מאת: יונית

שלום, אודה לעזרתך יש לי מיופיה חזקה מאד (מספרים גבוהים 11.50, 12.50 ) עם צילינדרים. במשך 30 שנה הרכבתי עדשות מגע קשות ומשקפי הראיה שימשו אותי לכמה שעות בלבד. - האם עדשות קשות פוגעות בקרנית ? במידה וכן - - האם ניתן להתאים עבורי עדשות מגע אחרות שלא עושות נזקים ? לפני חצי שנה החלטתי לעשות אתנחתא עם העדשות ועברתי למשקפיים באופן קבוע. האם ניתן להתאים עבורי עדשות מגע שישמשו אותי מידי פעם ? עלי לציין כי לאחר התייעצות עם מנתח עיניים נאסר עלי לעשות כל ניתוח בגלל המיופיה החזקה. תודה

שלום , בהחלט אפשרי להתאים לך עדשות מגע רכות שישמשו אותך מידי פעם לפי צורך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע