משפקיים משרדיות חדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/09/2022 | 09:38 | מאת: עופר

קבלתי משקפים משרדיות חדשות (פוקוס קרוב ו 2 מטר ) , אני רואה בהם תצוגה קעורה במסך טלפון ומחשב כאשר במשקפיי ראיה שהיו לי (לקרוב +2.5 ) אין את התופכה ץ האם להמשיל ולהתרגל למשקפיים או יש צורך בתיקון

אם עברו שבועיים שלודה ועדיין מרגיש בתופעה , תחסור אל האופטןמטריסט שלך שיתקן מה שצריך לתקן. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע